PitPop Nieuwegein is begonnen in The Pit Nieuwegein, voormalige thuisbasis van Stichting Vrienden van Muziek. Een groep enthousiaste vrijwilligers die zich onvermoeibaar in hebben gezet voor beginnende artiesten. PitPop Nieuwegein werd in samenwerking met deze groep vrijwilligers georganiseerd in 2017 en 2018.

Voor de editie 2019 stond PitPop Nieuwegein volledig op eigen benen. Het festival draait volledig op vrijwilligers. Naast het willen organiseren van een geweldig, gratis toegankelijk festival wil de organisatie graag kennis delen met nieuwe vrijwilligers. Dat mag voor één editie en wanneer je na die ene keer geen afscheid wilt nemen, ben je welkom om te blijven!

Alle huidige vrijwilligers zijn door hun interesse, studie of werk verbonden met muziek. Zij hebben alle expertise in huis om iedereen in de spotlight te kunnen zetten. Wij geloven dat iedereen zijn talenten heeft en dat PitPop Nieuwegein jouw talent kan gebruiken en kennis met je kan delen. Wil jij jouw talenten met ons delen en deze verder ontwikkelen, meld je dan aan als vrijwilliger via ons contactformulier of via info@pitpopnieuwegein.nl.

error: Copyright PitPop Festival